Personalia

Mr H.J. Naber

078 – 639 55 57
naber@vhpa.nl
Advocaat en mediator

VFAS-echtscheidingsbemiddelaar
Geregistreerd MfN-mediator

Mr H.J. Naber studeerde aan de Universiteit van Utrecht. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar familierecht en naar strafrecht.

De praktijk van mr Naber bestaat voor een belangrijk deel uit familierecht. Mr Naber is gespecialiseerd als familierechtadvocaat. Hij heeft de specialisatieopleiding bij de VFAS en ook de mediationopleiding bij de VFAS met succes afgerond.

Mr Naber is de medewerker van ons kantoor die naast de bemiddelingen vooral de echtscheidingen op tegenspraak doet.

Mr M.S. Janssen-Polet

078 – 639 55 58
polet@vhpa.nl
Advocaat en mediator

Mr M.S. Janssen-Polet studeerde aan de Universiteit Leiden. Zij heeft zich gespecialiseerd in het jeugdrecht en familierecht. Zij heeft zich tijdens haar studie in het bijzonder verdiept in de gevolgen van kindermishandeling op de ontwikkeling van kinderen. Zij behandelt zaken over gezag en omgang, maar ook zaken waarbij jeugdbescherming is betrokken zoals ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen.

Mr. Janssen-Polet behandelt zaken op het gebied van familierecht, algemeen bestuursrecht, vreemdelingenrecht.

Mr P.C. van Houten

P.C. (Paul) van Houten is op 8 januari 2021 overleden. Hij was de stichter en naamgever van het kantoor. Hij heeft bijna 45 jaar gewerkt als advocaat in Dordrecht.

Hij heeft veel voor ons betekend. Wij missen hem erg.

(Oud) cliënten kunnen zich wenden tot H.J. Naber of M.S. Janssen-Polet.

De genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Mr. H.J. Naber staat geregistreerd op de rechtsgebieden personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning) en strafrecht;
  • Mr. M.S. Janssen-Polet staat geregistreerd op de rechtsgebieden algemene praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht) en personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en ontkenning).

Bezoekadres

Singel 125
3311 PC Dordrecht

Postadres

Van Houten & Partners Advocaten
Postbus 1185
3300BD Dordrecht

Algemene E-mailadres: info@vhpa.nl

Telefoon­nummers

Echtscheidings­bemiddeling:
Tel.: 078 639 55 55

Immigration lawyers:
Tel.: 078 639 55 50

Fax

078 631 11 13

 

Overig

“Van Houten en partners advocaten en mediators” is de handelsnaam van “Naber c.s. Advocaten en Mediators”.
Naber c.s. Advocaten en Mediators is een maatschap, die is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kvk-nummer 71844805.