Personalia

Mr P.C. van Houten


078 – 639 55 55
houten@vhpa.nl
Advocaat en mediator

VFAS-echtscheidingsbemiddelaar
Geregistreerd MfN-mediator

Mr P.C. van Houten heeft meer dan veertig jaar ervaring als advocaat. Hij kreeg zijn opleiding Nederlands recht in Amsterdam aan de Vrije Universiteit. In de eerste vijftien jaren van zijn praktijk heeft hij naast familierecht, waarvoor hij altijd belangstelling heeft gehad, ook veel strafzaken behandeld.

De laatste vijfentwintig jaar gaat zijn belangstelling vooral uit naar echtscheidingsbemiddeling/mediation. Zijn voorkeur voor mediation heeft ermee te maken dat hij vindt dat er op die manier op vrij eenvoudige wijze goede resultaten te bereiken zijn. Het is dus een efficiënte en sympathieke methode om tot regelingen te komen. Het slaagpercentage ligt erg hoog, hoger dan negentig procent, misschien wel hoger dan vijfennegentig procent. Daarbij is een mediation ten opzichte van een echtscheiding op tegenspraak veel positiever. De verstandhouding blijkt, zo mogelijk, goed. De samenwerking blijft goed, de kosten zijn beduidend lager. Kinderen profiteren altijd van een mediation.

Mr H.J. Naber

078 – 639 55 57
naber@vhpa.nl
Advocaat en mediator

VFAS-echtscheidingsbemiddelaar
Geregistreerd MfN-mediator

Mr H.J. Naber studeerde aan de Universiteit van Utrecht. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar familierecht en naar strafrecht.

De praktijk van mr Naber bestaat voor een belangrijk deel uit familierecht.    Mr Naber is gespecialiseerd als familierechtadvocaat. Hij heeft de specialisatieopleiding bij de VFAS en ook de mediationopleiding bij de VFAS met succes afgerond.

Mr Naber is de medewerker van ons kantoor die naast de bemiddelingen vooral de echtscheidingen op tegenspraak doet.

Mr M.S. Polet

078 – 639 55 58
polet@vhpa.nl

Mr M.S. Polet studeerde aan de Universiteit Leiden. Zij heeft zich gespecialiseerd in het jeugdrecht en familierecht. Zij heeft zich tijdens haar studie in het bijzonder verdiept in de gevolgen van kindermishandeling op de ontwikkeling van kinderen. Zij behandelt zaken over gezag en omgang, maar ook zaken waarbij jeugdbescherming is betrokken zoals ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen.

Mr. Polet behandelt zaken op het gebied van familierecht, algemeen bestuursrecht, vreemdelingenrecht en sociale zekerheidsrecht.

Bezoekadres

Singel 125
3311 PC Dordrecht

Postadres

Van Houten & Partners Advocaten
Postbus 1185
3300BD Dordrecht

Algemene E-mailadres: info@vhpa.nl

Telefoon­nummers

Echtscheidings­bemiddeling:
Tel.: 078 639 55 55

Immigration lawyers:
Tel.: 078 639 55 50

Fax

078 631 11 13